Ružica P. i Sanja R. spasile Aidu iz sigurnog boksa u skloništu-udomljena i sada se zove Buga :)

Kako je u sigurnom boksu ostalo 8 kujica kojima je isteko maximalno vrijeme od 1,5 godinu koje uvjetuje sklonište, našem apelu za spas još 4 kujice koje nismo uspjeli udomiti odazvale su se dugogodišnje donatorice i prijateljice karlovačkih skloništaraca ,Ružica P. i Sanja R.

U petak je malena Aida otišla iz Karlovca u Zagreb na besplatni privremeni smještaj do udomljenja :)

Ružica nam se javila i mailom, te poslala slikice malene Aide kako uživa u slobodi i ljubavi ljudi velikog srca :)

 

“Drage Kristina i Jasminka,

Evo kratki photo izvještaj o Aidi od ulaska u auto u petak do danas.

Auto je ispočetka bio prilično zastrašujući. Možda je i radio tome pripomogao (kasnije sam, doma, skužila da joj je to iz zvučnika što dolazi, neobično, al’, evo, sad spava sa Radio Studentom kao zvučnom kulisom, a oni stvarno svašta puštaju). I auto je, nakon dva dana, postao super i od jutros uskače bez problema.

Četveronožni novi prijatelj joj vani nije baš najbolji par. Ne razumije ona zašto on odlazi tako daleko i što ima u tim rupama koje kopa (iako je htjela pojest krticu ili miša kojeg je on iskopao). Prati ga malo i čim se udalje 10tak metara vraća se oko mojih nogu. Naučila je već što je fuj (od krtice smo krenuli), ali i inače bez problema hoda bez lajne (s koje je puštena kad smo na livadi) jer se isključivo vrzma oko mojih nogu i vraća se čim ja bilo što kažem (ime ćemo vjerojatno promijeniti, jer joj ovo ne paše, ali za to čekamo Sanju da se vrati s puta i upozna je).

 

Doma ili spava (uz mene ili pod mojim nogama) ili daje milijun pusa (moram spavati pokrivena preko glave jer se i noću budi i daje puse) ili se igra sa Koljom (igračke joj nisu neka fora, a susjedi ispod bi mogli tražiti da nas se izbaci :) Jutros su oko 7 imali napade jurcanja s kreveta na krevet, hrvanje i tko zna što. Bila sam pokrivena preko glave pa ne znam :)) ili mene prati u stopu.

 

Ne laje, nego priča (kad joj nešto nije po volji. Tipa ne damo ni Kolja ni ja da nam daje puse) i nije se niti jednom popiškila u stanu (možda je dovoljno vani. Ali, opet, jučer su njih dvoje bili sami nekoliko sati pa ništa nije napravila. Niti se popiškila niti bilo kakav nered napravila. Iako je imala dosta opcija jer ja ništa od Kolje ne moram micati).”

 

Ova zadnja slikica je samo da pokažemo kako je lijepa :)

 Lijepi pozdrav,

Ružica

 

 

Nakon najave eutanazije za malenu Aidu,spašavanja iz ka skloništa i privremenog smještaja, Ružica i Sanja su našle provjerene udomitelje i odmah nam poslale mail sa slikicama: “Evo gospođice Buge sa samo svojim ljudima :)”

 

Hvala puno udomiteljima, Ružici koja je sama o svom trošku došla po malenu u Ka, snosila sve njene troškove i ponudila besplatni smještaj, te Sanji koja je brinula o  malenoj i oglašavala ju od srca :)

 

2 comments

  1. ana jurenic

    jel ona još uvijek traži dom? Predivna je!

    • Udomi me Karlovac

      Da ,Ana ,nažalost nismo ju uspjeli udomiti za stalno, ali Ružica i Sanja su ju spasile od uspavljivanja zadnji tren.

Komentiraj