Novosti 7 mj.

Već smo ušli u ljeto,ali nama nema odmora, udomljavanja se nastavljaju i radujemo se starim i novim pozdravima iz novih domova :)

*Prva nam se javila Alexandrina Aba koja uživa sa svojom udomljenom kćeri Dolly koju je spasila Mirna koja je udomila njenog brata Harryja. Hvala svim donatorima koji su pomogli mami Abi i njenoj dječici Dolly i Harryju  da danas uživaju sa svojim udomiteljima velikih srca za karlovačke skloništarce:)

A javio se i Abin sinčić, Dollycin brat -  Hary s mora,gdje uživa sa svojom Mirnom i kaže: Vidim obitelj je tu , pa stizem i ja s par sličica s mora. Obozavam more za gledanje je divno i skakanje, al ni prstic necu umociti u njega :)

Veliki pozdrav svim mojim pesekima iz skloništa i svim dragim dobrim ljudima koji su me spasili i pomogli mi :)  Hary koji definitvino nije morski pas

 

* Dio hranice smo poslali u sklonište zajedno s jednom kantom za vodu za naš boks gore, a dio ostavili za privemene boksove ,skupa s bačvama gosp. Barešića , jer nam 2 peseka stižu idući tjedan :)

unnamed4unnamed3

slika hranice u skloništu

slika hranice u skloništu

 

*Hvala puno susjedima Nataliji, Miodragu i njihovom Zenu na redovitoj mjesečnoj donaciji hranice za štence. Ići će za peseke na privremenom smještaju Martu i bebača:)

hranica

unnamed5

*Hvala donatoru iz Zoo Cityja na 2 x10 kg hranice za sloništarce preko roka :)

unnamed4

*Zahvaljujući kolegici Renati R. , Marta i bebač iz privremenih boksova imaju nove zdjelice za hranicu i vodicu :)

 

*Bundy iz Ravne Gore uživa sa svojima Nedom i Brankom i pomaže svoje prijatelje skloništarce sa 200 kn . On nam je jedan od prvih udomljenaca u čijim slikicama uživamo od prvog dana, a njegovi udomitelji Neda i Branko redovito pomažu u podmirenju veterinarskih troškova. Bundy je pesek koji uživa punim plućima sa svojim aktivnim vlasnicima istražujući Ravnogorske šume u svim godišnjim dobima,unatoč svom bijelom kaputiću :) i piše :  Pozdrav iz  Ravne Gore od Bundyja, Nede i Branka. Šaljem Vam par sličica sa svakodnevnih šetnji po prirodi. Lp”

 

  *Hvala puno donatoru iz Zoo Cityja na 15 konzervi koje su nam jako potrebne za Martinog bebača pri prelasku na suhu hranicu :)

zoo ciy     donacija

*Hanica uživa sa velikim društvom na moru i šalje slane pusice :)

 

 

 

*Javila nam se i Rozi sa odmora na Bačvicama, gdje uživa sa svojima Lanom, Bornom i Markom,ali pogled na more je rezerviran samo za nju :D

 

Rozi

 

*Hvala svima koji pomažete našim skloništarcima da prežive dane nakon isteka roka, već i sami znate da svoje donacije za Udrugu možete ostaviti u zoo shopovima u Karlovcu :)

SAM_2402

donacija kupca tukano zoo

*Sjećate se Bibi iz sigurnog boksa koju je spasila Helena nakon 1,5 godinu u sigurnom boksu, malena nam je konačno udomljena u prave ruke :)

 ”Draga Kristina,

evo malo lijepih vijesti, Bibi je napokon stigla u svoj novi dom,
divna obitelj sa dvoje djece i 2 konja i veeelikim posjedom i
htjeli su bas aktivnog peseka, (imali weimarskog pticara prije)
tako da im se sve svidjelo kod Bibi (iako sam jaaako govorila
da je vrlo aktivna , tako d aznaju u sto se upustaju :-) ) , i
sve 5, trcat ce za njima dok idu jahati hahahha.
Puno sam danas dijelila jos ove 3 preostale sirotice, drzim jako
jako fige!!!!
Puno pozdrava od svih nas :-)”

Bibi

 

b2

 

* Sjećate se naše plašljive Are (Tarine sestre) koja se od straha ispovraćala u autu od skloništa do Karlovca. Javila se njena Biba i poslala slikice malene koja je jako narasla i najboja prijateljica joj je maca :)

 

* Naša Lili je još uvijek na privremenom, Helena kaže da je teta čuvalica oduševljena njome, ako vam se sviđa i želite udomiti je , javite nam se na: udomimekarlovac@gmail.com

 

* Hvala na donacijama iz aukcija  Dalija P. 40 kn i Ines M. 20 kn :)

Komentiraj