Hvala Gradu Karlovcu i gradonačeniku prof. Jeliću na prepoznavanju našeg projekta

Kao što znate, udruga otkad nema besplatnih sterilizacija preko skloništa, svake godine piše Projekt “Pomoć i skrb o karlovačkim skloništarcima”.

U njemu molimo za donaciju za sterilizacije i liječenja karlovačkih skloništaraca na privremenom smještaju,kao i peseka koji su našli potencijalnog udomitelja, ali su ti peseki bolesni ili kujice tek sparene i ne želimo da čekaju izlječenje i porod u skloništu.

Ove godine smo dobili 20.000 kn isključivo namjenski -za veterinarske račune sterilizacije i liječenja, iako nam je to dostatno za 30-tak sterilizacija i liječenja, a udomimo 70-100 pasa godišnje, ne računajuči one koji su direktno udomljeni preko skloništa. Stoga nažalost samo dio peseka koji imaju ugovor s našim pečatom imati će pravo na ta sredstva. Ali i do sada smo se snalazili donacijama građana velikih srca pa se nadamo da kad se ova sredstva iscrpe,naši maleni neće biti zaboravljeni.

Znajući tešku situaciju u zemlji, zahvalni smo gradonačelniku prof. Jeliću na financijskoj pomoći za veterinarske troškove karlovačkih skloništaraca:)

 

Komentiraj