Naša Fani uživa kod svog Ivana koji joj je spasio život :)

Dok neki po ljeti odbacuju peseke kao stvari, postoje ljudi koji im spašavaju živote, poput Ivana R.

Nakon što je spasio našu Fani iz skloništa, napisao nam je tako lijepi mail  i podsjetio zašto se vrijedi boriti za karlovačke skloništarce i kad ta borba nekad izgleda uzaludna ,jer ih više dođe nego što uspijemo udomiti,a neki nažalost nikada ne dožive novu obitelj. Ali Fani je imala sreće i evo što njen Ivan piše:

“Poštovana,

Evo šaljem Vam slikice od Fani, kao što vidite na slikama društvo joj pravi 10 mj star pesek zvan Prince, a ona je naša “mala” princeza…

Isti dan kad je došla Fani došao je i Prince, on je zaigrana beba a ona pokazuje dominatnost i dobre odlike u ponašanju. Još mi nije jasno kako je nju netko mogao pustiti, stvarno je pametna, zna dati jednu šapu, pa drugu, sjedni, lezi, stani, kreni…. Netko je s njom već radio i ona smiruje ovog malca, di ona tu i on, super im je skupa,a mi smo sretni što se je pokazala Fani da je stvarno dobar i pametan pas. Iskreno kad sam ju vidio na stranici i uživo prvi put nisam očekivao da ćemo dobiti ovako dobru prijateljicu i stvarno mi je drago što sam odlučio je udomiti te ću svakome preporučiti da probaju spasiti barem po jedan pseći život. Iskeno neki nedavni događaji u životu su mi pokazali da treba u životu malo stati na loptu i osvrnuti se malo oko sebe te da na ovome svijetu nismo sami i također postoji još netko tko treba pomoć a nemože se izraziti. Psi su čovjekov najbolji prijatelj, pa budimo onda i mi njima!
p.s. danas kada su prolazili neki biciklisti uz kuću po prvi put je “branila” svoje dvorište lajanjem! mislim da se počela osjećati “kao kod kuće”

LP”

Komentiraj