Mala Marta i njezin bebač Piki iz privremenih boksova sretno udomljeni :)

Većina vas zna priču o Marti i malenom Pikiju, jedinom od 6 beba koji je preživio.

unnamed
Hvala dr. Brozoviću koji ih je dovezao iz skloništa

Iscrpljeni i mršavi , došli su u privremene boksove ,gdje su se zahvaljujući našim šetačima Ivi, Vedrani ,Tinu, Ireni i Marini oporavili. Zahvaljujemo donatorima hranice Nataliji, Zenu i  Miodragu, te anonimnom donatorici/ru konzervi iz Zoo Cityja, te gosp. Barešiću bez čijih bačvi i kanti za vodu,smještaj ne bi bio moguć :)

unnamed12
Hvala donatorima i šetačima na pomoći :)

1

A sada ono što najviše volite vidjeti, slikice iz novih domova :)

Prvi je otišao Piki, mladom bračnom paru Patriciji i Kristijanu, gdje ih moramo pohvaliti za upornost pri prolasku naših provjera :). Iako su se vjenčali tek prošlu subotu, Kristijan nije odustajao od Pikija da razveseli svoju Patriciju nakon što joj je uginula njena ljubimica pekinezerica. Kao što vidite po Pikijevoj pupici, on uživa u svojoj kući sa ljudima koji ga vole,paze i maze  :)

2

 piki doma

piki

 

Dva dana kasnije otišla je i njegova mama Marta, koja nakon što je izgubila 5 mališana, maloga Pikića je pazila i u šetnjicama stalno provjeravala gdje je.

Udomiteljica Korina je čekala strpljivo svoju Martu i kad su se konačno sreli, bio je to prekrasan dan uz puno suza :).

Hvala Korini i njenoj obitelji koji su uz svog 10 godina starog psa otvorili svoj dom i srca za našu Martu, a hvala im i na donaciji hranice za skloništarce koji još uvijek čekaju svoj domek. 

Evo i slikica sa udomljenja i iz novog doma, da vidite kako Marta uživa sa svojom Korinom :)

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj