Novosti 8. mj.

* Mateja Juriček , karlovčanka koja je odmah priskočila u pomoć poplavljenim pesekima iz Slavonije,  poslala nam je slikicu donacija iz poplavljenih područja, nažalost, peseki kao i ljudi još uvijek trebaju našu pomoć .

unnamed10

 * Helena nam je spasila još jednu kujicu od sigurne eutanazije – Eli i preuzela na sebe svu brigu oko privremenog smještaja malene koja je kao štene došla u siguran boks i nakon 1,5 godinu teško se navikava na nove uvijete. ZAto je Helenina pomoć još veća ,jer nije lako preuzeti peseka koji je plašljiv, ne zna hodati na povodniku i teško se prilagođava drugim psima. Ali Heleni to nije prvi takav slučaj i znamo da će za Eli naći samo njene ljude velikog srca koji će imati strpljenja vratiti malenoj vjeru u ljude.

Eli

* S  ljetnih praznika javio nam se i Casper koji između kupanja i sunčanja, uživa u zalascima sunca sa svojom Anom :)

 

 

 

 

 

 

 

 

*Hvala puno gospođi Ljiljani , Kiinoj udomiteljici na donaciji od 200 kn za veterinarske troškove :)

 

* Mala Rozi uživa u Hotelu Park u Splitu na kavici i keksićima sa svojima Lanom ,Bornom i Markom :)

Rozi

 

* Prekrasna Toty uživa na svom prvom odmoru s prekrasnom obitelji velikog srca koja ju je spasila iz skloništa :)

 

“Javljamo se malo s našeg prvog zajedničkog odmora, Toty je ŠEFICA u svakom pogledu i svima!!!

Kupanje nije uspjelo, ali zato sunčanje, šetnje, a naročito maženje – i te kako!!!

Ona je jako velika i jaka, obožava se maziti, a ne da je lijepa, nego je PREKRASNA, i umiljata i diiivna:)

Kao što vidite -” svi su ludi za Toty”

puno pozdrava od Toty…”

 

 *Mali ošišani Casper i dalje provodi ljeto sa svojom Anom u Zaostrogu :D

 

 * Hari i Mirna su nam ponovili morsku avanturu uz napomenu :) :“Evo me zločest sam ko vrag pa me gazdarica vidi trostruko, a nemam tri gazdarice da me savladaju!  Veliki pozdrav od Mirne i Harija”

*Ana nas je zvala da preuzmeno donacije iz Zoo Citya, hvala Aniti na pomoći i svim donatorima hranice i kunica . Snježana Napijalo nam je iz _Zg-a poslala 9 konzervi za Rikija koje je Diana odmah preuzela i otišla u posjet našem ex lutalici Rikiju :) U kasici je skupljeno 85,7 kn koji idu za njegovu kastraciju, jer Riki nije pas iz skloništa i Grad nam  neće pokriti troškove kastracije za vrijeme privremenog smještaja.

* I u Zoo Viliju nas je Tamara dočekala s 4 konzervice donacije koje idu za malu Maru u privremenom boksu, te je skupljeno 57,82 kn za Rikijevu kastraciju- Hvala puno :)

unnamed3

*Hvala Heleni Lucić Šego na donaciji knjige za aukciju i Hrvoju I . koji ju je umjesto 75 platio 100 kn – ta donacija isto ide za Rikijevu kastraciju (koja ukupno iznosi 400 kn). I Helena nam je poslala slikicu Eli od tete čuvalice da vidite kako lijepo brinu o malenoj :)

Eli i Mei

*Nakon dugo vremena javila nam se naša ljepotica Mina koju je Ivana jednog ljetnog dana spasila od sigurne smrti (na prvoj slici se vidi kakav je kosturčić bila). Sada je prekrasna mlada Mina sretna i uživa s udomiteljicom velikog srca koja je sa obitelji iz Vinkovaca došla po nju u zadnji tren :)

Komentiraj