Novosti 9. mj.

Novosti 9. mj.

*Za ovaj kišni početak mjeseca još koji pozdrav s mora :). Larica je uživala sa svojim udomiteljima ,obitelji Perković, u čarima mora. Kako je prekrasna možete pogledati na slikama koje slijede :)

*Hvala puno donatorici gospođi Mejaški na uplati 60 € za karlovačke skloništarce koji nisu pod skrbi Grada Karlovca, od toga ide 154,68 kn za ostatak duga od Rikijeve kastracije http://www.udomimekarlovac.hr/?p=14612 i ostalo za iduće sterilizacije i liječenja koje Grad ne plaća.

 

 

*Zahvaljujući Heleni i Barbari ,naša Lili , koju su spasile na privremeni nakon 1,5 u skloništu sada u “24 sata” traži dom  http://ljubimci.24sata.hr/udomi-me/svi :).

A Happy i Hani koje su Helena i Barbara udomile iz skloništa joj drže sretnice da i ona nađe tako dobre ljude velikih srca :)

 

Happy i Hani r

 

Hvala svima koji u zoo centrima ostavljaju donacije hrane za naše peseke kojima je istekao rok, te im time produljuju život i boravak u skloništu.

 

20140906_094326

 

Već dugo ove male mice su sa svojom mamom u skloništu, molimo ako imate ikoga tko bi ih preuzeo ili pružio im privremeni dom, molimo javite se na naše kontakt brojeve.

Mice su mazne, a mama mica je i sterilizirana.

Mama mica je vrlo druželjubiva, slijedi nas kad dođemo u sklonište, a kao što vidite na slici, nije joj mrsko niti pseće društvo … :)

 

 

Hvala svima koji donirate hranicu za naše skloništarce preko roka, hvala Mihaeli i njenom dragom na donaciji koja će zaista dobro doći kao fina papica za kujice za štencima:

royal canin

 

Zahvaljujemo puno T. Horvat na poslanoj pomoći najugroženijim pesekima (200 kn), za taj iznos biti će kupljene konzervice kako bi naši najmanji uspjeli preživjeti teške dane u skloništu. Hvala puno :)

 

Komentiraj