Novosti 10. mj

Novosti 10. mj

 

Još jednom moramo zahvaliti onima koji ostavljaju donacije hrane u zoo city-u i zoo  villy-u u Karlovcu za naše peseke,  te puno puno hvala T. Horvat za čiju donaciju smo kupili konzervice, koje će možda spasiti i našu bolesnu rottweilericu Isu, koja je toliko slaba i nema apetita te  ne želi jesti suhu hranu, a imala je volje probati malo konzervice :

 

 

Nadamo se da će Isa ozdraviti i uspjeti naći svoj sretan dom, kao što je to bilo slučaj i sa Meli (ex Martom) koja nam se javila :

 

 

 Na prošlotjednoj Nacionalnoj izložbi pasa u Karlovcu Dog&Style nam je donirao vrećicu uzoraka hranice koju su naši peseki sa guštom pojeli :)

 

 Hvala D. Žganjer na donaciji od 50 kn i M. Miljas na donaciji od 20 kn. Sve ćemo iskoristiti za naše najmanje i najslabije koji su u skloništu najugroženiji. Hvala gđi Pavlić što je ostavila vreću hranu u Zoo Cityu , kao i ostalima kojima neznamo ime ali im od srca hvala :)

 

 

donacija pavlić zoo city

 

Hvala puno djelatnicima Carinskog Ureda  Karlovac Sluzbe za nadzor na donaciji hranice karlovačkim skloništarcima preko roka od 60 dana :)

 

 

Zahvaljujemo gđi Elviri koja nam je donirala krevetić i posudicu za hranu, a prvi korisnik krevetića naša mala Buba je već u njemu :)

 

One comment

 1. branka

  Poštovani, pročitala sam molbu od udruge “šapice” kako mole stare dekice, jorgane i ostalo na čemu bi psi mogli spavati.
  Zanima me da li to treba i vama. Rado bih vam ponešto donirala, a sin bi vam mogao osobno dostaviti.

  Molim vas napišite mi vašu adresu i radno vrijeme.
  Lijepi pozdrav,
  Branka iz Tršća, Gorski Kotar

Komentiraj