Tiskan kalendar za 2015. god. !!

Tiskan kalendar za 2015. god. !!

 

 

Zahvaljujući ljubiteljima životinja iz Karlovca i fotografu Denisu Stošić, koji su pokrenuli humanitarnu akciju pod nazivom “JA SAM TVOJ PAS – TI BUDI MOJ SPAS !” u tijeku je priprema kalendara s portretima pasa iz skloništa u Utinji.

 

Kalendar je dimenzije formata A4,  ima 12 listova te slike 12 pasa koje predstavljaju sve one koji ovaj put nisu dobili priliku za fotografiranje.  

 

Naših 12 ljepotana iz Utinje predstavljaju sve one koji su sada tamo, sve one koji su prošli kroz pakao skloništa, sve one koji su uspjeli preživjeti i pronaći svoje sretne domove, kao i one kojima su to bili posljednji dani. 

 

Tiskom kalendara želimo skrenuti pažnju na okrutnu stvarnost napuštanja naših nekadašnjih najboljih prijatelja, na činjenicu da svakodnevno stotine pasa pati i provodi svoje posljednje dane u nehumanim uvjetima, te na činjenicu da im se nakon 60 dana boravka u skloništu oduzima pravo na život :(

 

Kalendar je izašao iz tiska, karlovčani ga mogu preuzeti od 24.11.2014. godine

- u prostorijama ŠAK “Dinamic”, Rakovac 1 (Športska sportska dvorana “Mladost” Karlovac) u vremenu od 18-21 od ponedjeljka do četvrtka (petkom od 19-20.30 sati).

- u caffe baru Cohiba, Šetalište dr. Franje Tuđmana

- u petcentru ZOO VILI, Zrinski trg 6 (Korzo)

 

Svi oni koji nisu iz Karlovca a žele naručiti kalendar mogu to učiniti putem maila: udomimekarlovac@gmail.com.

 

Svojom donacijom u iznosu od 50 kn, kalendar dobivate na poklon, a što je najvažnije time pomažete našim pesekima jer će sva sredstva od kalendara biti upotrebljena za liječenja, sterilizacije te kastracije naših Utinjaša :)

 

Rn za uplate : IBAN: HR3723600001102126605 s naznakom “kalendar”

 

Nakon uplate ne zaboravite nam na mail poslati ime i prezime, te adresu ako kalendar želite da Vam se kalendar dostavi  putem pošte  :)

 

 

Zahvaljujemo sponzorima koji su omogućili tisak kalendara koji će pomoći u podmirenje veterinaskih troškova karlovačkih skloništaraca preko roka od 60 dana, ljubiteljima životinja velikog srca koji su sve ovo pokrenuli i omogućili : Ivoni Šavor, Marini Capan i Maji Purgar Ivka, te Denisu Stošiću  koji je odvojio svoje stručno znanje i veliki trud.

 

 

Zahvaljujemo svima koji su se uključili i onima koji će se uključiti i pomoći u akciji, ostanite uvijek vjerni  svojim čupavcima i  volite ih istom odanošću kojom oni vole nas ! :)

 

Komentiraj