Subota 29.11. na štandu ispred Kauflanda

 

Kako bi pomogli našim promrzlim njuškicama koji i dalje čekaju svoje ljude, pozivamo Vas da nas posjetite  u subotu (29.11.2014.) u vremenu od 9 – 11 sati,  na štandu ispred Kauflanda :)

Ukoliko ste u mogucnosti donirajte nase peseke preko roka za eutanaziju suhom hranom, konzervicama za štence ili povodnicima koji nam uvijek trebaju.

Na štandu ćete imati priliku i za donaciju od 50 kn na poklon dobiti i kalendar udruge sa slikama karlovačkih skloništaraca :)

 

Nadamo se ugodnom druženju volontera, prijatelja, simpatizera i  ljubitelja životinja, biti će to lijepa prigoda za upoznavanje, a na druženje ne zaboravite povesti i svoje krznene ljubimce i udomljence :)

 

Vidimo se ! :)

 

 

 

 NOVOSTI:

Puno hvala našim dragim sugrađanima, prijateljima i ljubiteljima koji su se zaista odazvali u velikom broju i podržali našu akciju za pomoć skloništarcima preko roka od 60 dana. Još jednom ste pokazali veliko srce koje kuca u ovom gradu za nevine koji još pate u kavezima čekajući svoju nadu za spas.

Akcijom se prikupilo 35,5 kg hranice, 4 velike i 2 male konzervice, a donacijama za kalendare ruksakiće i majice skupilo se 570 kn koji će biti upotrebljeni za liječenja i sterilizacije. 

Najviše pažnje na štandu, svojim neodoljivim nenametljivim šarmom,  ipak je privukla naša bivša skloništarka Buba koja je spašena iz skloništa u Utinji, ali traži svoj trajni dom :)

 

Komentiraj