Najbolji ste – hvala !!

 

Mislimo da nije dovoljno stalno iznova ponavljati da bez Vas i Vaše pomoći ništa od ovoga što radimo ne bi bilo moguće.

Jer uvijek nas ponovno i ponovno ugodno iznenadite sa svojom sućuti i svojom spremnošću da pomognete nemoćnima koji si sami ne mogu pomoći.

 

Hvala svima koji uz brigu za svoje ljubimce imate i srca za one napuštene,  sudjelujete u aukcijama, uplaćujete donacije i ostavljate hranu u zoo shopovima,  jer upravo zahvaljujući Vama do sada je masa pasa ostala na životu dobrano preko 60 dana i tako dočekala svoj dom.

 

Trudimo se sve Vaše donacije poslikati kako pri preuzimanju, tako i u skloništu, sve račune skenirati i objaviti, kako bi u svakom trenutku znali kako i na koji način su Vaše donacije iskorištene.

 

Hvala karlovčanima koji reagiraju promptno u hitnim situacijama, ostavljaju hranu u zoo shopovima, zatrebali smo neki dan hitno mlijeko i dudice za najmanje štenčiće, zahvaljujemo gospodinu koji je uz ostale donacije to isti tren kupio :)

 

Ne možemo ovdje pojedinačno zahvaliti svima, ali svima možemo samo reći jedno veliko HVALA U IME NJUŠKICA jer puno nam znači Vaša podrška koja nam daje snage da nastavimo dalje … 

 

:)   :)    :)

 

 

Komentiraj