Tara treba pomoć – skupljeno HVALA !

 

Iako izgledom križanka bull terijera, Tara je umiljata pesica koja poput svih terijera voli društvo i ima neiscrpnu energiju.

Ove zime je došla u sklonište u visokom stadiju skotnosti, okotila se, ali nažalost u skloništu njeni štenci nisu preživjeli  :( 

Unatoč svojoj sudbini da ju je njezin čovjek odbacio vjerojatno jer nije dovoljno bull terijer i gotovo sigurno stoga što je ostala skotna sa “nečistokrvnim” partnerom, Tara i dalje voli ljudi i voli davati pusice.

Tara je predugo u skloništu, njenih 60 dana je odavno isteklo, te je, uz pomoć naše Helene koja uvijek pomogne najkritičnijima, dogovoren Tarin izlazak na privremeni smještaj.

Kako Tara spada u opasnu pasminu i kako zaista ne želimo da ona ikada više posluži kao stroj za rađanje, prije izlaska na privremeni smještaj i prije udomljavanja, želimo Tari obavezno osigurati sterilizaciju.

Kako računi koje imamo još uvijek nisu podmireni, opet ovisimo samo o Vašoj pomoći.

Za sterilizaciju je potrebno 500 kn, i opet molimo one koji su uvijek uz nas kad zaškripi, da pomognu Tari. Zahvaljujemo unaprijed a zahvalna će biti i Tara :)

 Račun za uplatu otvoren kod Zagrebačke banke d.d. IBAN: HR3723600001102126605

obavezno s napomenom:    ”za Taru”

a ovdje ćemo kao i uvijek objaviti  popis uplata.

 

 

UPDATE:

- H.I. – uplata 100 kn – hvala puno :)

- ŠAK “DINAMIC” – uplata 100 kn – hvala puno :)

- T.S. – uplata 50 kn – hvala puno :)

- I.B.V. – 100 kn – hvala puno :)

- H.L.Š. – 100 kn – hvala puno :)

- M.Š. – 50 kn – hvala puno :)

SKUPLJENO !!! 

 

Tara je na dug sterilizirana 13.08.2015. godine i trenutno se nalazi  u privremenom domu u Zagrebu gdje se polagano oporavlja od sterilizacije.

Koncesionari skloništa u Utinji nažalost i dalje provode nepopularnu i zakonom zabranjenu praksu da u istim kavezima borave i mužjaci i ženke,  te je Tara nažalost samo još jedna od ženki koja je ostala skotna u skloništu :(

Hvala Heleni koja je još jednom pružila šansu za bolji život jednoj od naših skloništarki, te hvala svima Vama koji pomažete da se bar neke od napačenih duša spase iz pakla skloništa :(

 

Hvala svim donatorima koji su pomogli da se ova pesica sterilizira kako više nikada ne bi imala neželjeno potomstvo, hvala hvala svim koji nam pomažete da bar dio dušica spasimo iz utinjskog pakla. 

Tara Vam zahvaljuje i šalje pusice iz privremenog doma, držimo joj fige sretnice da uskoro pronađe i svoj trajni dom :)

 

 

Komentiraj