“Budi mi Buddy” nova Akcija 60 + u suradnji s caffe barom Buksa

“Budi mi Buddy” nova Akcija 60 + u suradnji s caffe barom Buksa

Dragi prijatelji karlovačkih skloništaraca,

već znate za naše Akcije 60+ za  pomoć psima hranicom u skloništu preko roka od 60 dana i podmirenje veterinarskih troškova sterilizacija i liječenja, a sada nam se u tome priključio i caffe bar Buksa u Radićevoj u Karlovcu :).

Hvala puno vlasniku Dadi i Ani na ovoj plemenitoj akciji za pomoć karlovačkim skloništarcima.

 

Od ovog ponedjeljka 14.09.2015. do petka 02.10.2015. traje akcija “Budi mi Buddy” skupljanja donacija hranice ( suhe i konzervica – najpotrebnije za štence i bolesne preko roka od 60 dana ) i kasica  ( novčane donacije za veterinarske troškove ).
A pri tome imamo i nagradnu igru  za sve udomljence :).

U njoj sudjeluju svi udomitelji peseka koji se poslikaju na terasi ili u caffe baru Buksa .
Bitno je samo da pesek nije kupljen, već udomljen. Uz udomljence iz karlovačkog skloništa,  pozvani su svi oni udomljeni s ulice, bilo kojeg drugog grada ili skloništa. Samo nam uz slikicu poslikanu isključivo u “Buksi” uz ime peseka pošaljete datum  i mjesto udomljavanja,  može i kratku pričicu.

Slikice i podatke šaljite na email: udomimekarlovac@gmail.com 

 

21.09. ce biti izložba fotografija Marka Petančića, Marka Pekića, Anamarije Podrebarac i Filipa Treznera  ”Šape u fokusu” gdje ćete vidjeti slike i film skloništaraca od prije 2 godine , a od 25.09. ce biti postavljena izložba vaših fotografija koja će se nadopunjavati do 02.10.  Najbolju fotografiju vlasnik “Bukse” Dado nagrađuje s tjedan dana besplatnom kavicom :).

 

Hvala svima koji ste pomogli svojim pesekima spasivši ih iz skloništa ili s ulice, svim dosadašnjim donatorima karlovačkih skloništaraca i svima koji ćete sudjelovanjem u ovoj Akciji 60+ pomoći sadašnjim skloništarcima.

 

buksa vlasnici 1

Dado, Ana i Buddy vas pozivaju na ugodno s korisnim druženjem u Buksi od 12.09. do 02.10. :)

 

* * *

 

Slikice sa otvorenja izložbe. Izložba traje do 25.9. pa možete navratiti i vidjeti fotkice uživo :)

 

 

 

UPDATE:

 

Akcija je uspješno završila a skupljeno je:

683,31 kn
19 malih konzervica
6 velikih konzervi
4x 3 kg suhe hrane

Hvala svima koji su sudjelovali i svojim udomljenjem spasili peseke, a donacijama pomogli peseke preko roka, jednu sterilizaciju i lijecenje.

Vas UMK i Dado , Ana & Buddy

One comment

  1. Svaki dan prolazim više puta kraj BUKSE, a nisam pojma imala da se tako zove. Vidimo se!! Nadam se da ste zaprimili moju prijavnicu za članstvo.
    Pozdravček, prije svega našim pesekima i pesicama, a onda i vama!

Komentiraj