Akcija – besplatna sterilizacija za svakog psa spašenog od eutanazije!

Akcija – besplatna sterilizacija za svakog psa spašenog od eutanazije!

Zbog sve alarmantnije situacije s psima u skloništu u Utinji, dok se nekim psima doslovno odbrojavaju posljednji sati života, udruga je odlučila pokrenuti akciju besplatne sterilizacije za svakog psa iz Utinje spašenog od eutanazije.

 

Dakle, svi koji  spase barem jednog psa dobit će spomenutu uslugu za udomljenu životinju, a jedini uvjet je ugovor o udomljavanju.

 

Udruga ima ograničena sredstva, ali ako potaknemo i jednog udomitelja da krene put Utinje i spasi život bar jednom od njih   napraviti ćemo puno…

 

Zahvaljujemo svim donatorima koji su nas i do sada podržavali, svima koji su ostavljali  hranicu te  i najmanju lipicu u kasicama zoo shopova u Karlovcu, zaista velika hvala, jer svaki novčić i do sada je bio upotrebljen da se čim više života spasi a u ovoj hitnoj situaciji je omogućio da se spasi bar još koji život.

 

Udomitelji koji udome psa i žele iskoristiti besplatnu sterilizaciju  mogu se javiti udruzi na kontakt 098-63-54-63 (Jasminka), a slike pasa kojima prijeti ubijanje mogu se naći na Facebook stranici volontera u skloništu u Utinji.

 

Kontakt za udomljavanje je 098-1896-999 (sklonište Utinja)

Komentiraj