Za svoj rad udruga dobila javno priznanje Karlovačke županije za 2017. godinu

Za svoj rad udruga dobila javno priznanje Karlovačke županije za 2017. godinu

Dana 27.04.2018. udruga je zahvaljujući nesebičnom radu svih naših članova, volontera, udomitelja i donatora dobila priznanje za svoj rad. Zahvaljujemo gđi. Vanji Pahljini na prijedlogu i pomoći oko naše Rite, županu Jeliću, gosp. Žuniću i svim županijskim vijećnicima na jednoglasnoj odluci da nam se dodijeli priznanje, te  ostalim dobitnicima nagrada za 2017-u godinu.

To pokazuje da naš trud ovih 9 godina nije bio uzaludan, jer smo udomili preko 1000 pasa. Od toga 500-tinjak direktno preko udruge, a ostale oglašavanjem i afirmiranjem skloništa putem naše stranice koja ima preko 988000 čitanja, javnih medija i plakatića.

Također prvi smo počeli s edukacijom djece “Siguran pristup psu i odgovorno udomiteljstvo” kao ovlašteni edukatori britanskih skloništa “Dogs trust”.

A poseban naglasak smo uvijek stavljali na provođenje veterinaskih mjera u suradnji s Veterinarskim fakultetom u Zagrebu i veterinarskim ambulantama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Donošenjem novog Zakona o zaštiti životinja, udruga je konačno ispunila svrhu svog osnivanja, a to je da karlovačko sklonište postane no kill, da psi pri udomljavanju imaju besplatno cijepljenje , čipiranje i sterilizaciju ,te da nakon 9 godina rada karlovčani i ostali   znaju gdje se nalazi naše sklonište.

I dalje ostajemo na pomoći izgubljenima i nađenima, macama i svima kojima smo i do sada pomagali.

Hvala Vam svima na dosadašnjoj podršci, jer bez Vas nikada ne bi ovo uspjeli

“UDOMI ME KARLOVAC”

 

89 igordsc_2056_2

igordsc_2049_0

 

Komentiraj