Želite pomoći?

Žiro račun za pomoć : 2360000-1102126605 (kod Zagrebačke banke d.d.)

IBAN: HR3723600001102126605

SWIFT (BIC) CODE: ZABAHR2X

Sredstvima dobivenim od donatora udruga financira liječenja, cijepljenja protiv zaraze, te hitne  sterilizacije / kastracije za napuštene pse iz karlovačkog skloništa na privremenom smještaju . Budući da općine i gradovi plaćaju samo cijepljenje i čipiranje direktno u skloništu, ukoliko nam pas ide na privremeni smještaj (isključivo preko udruge), ovisno o raspoloživim sredstvima, udruga financira njegove veterinarske troškove i hranu.

Kako nemamo stalno zaposlenih i naš rad je isključivo volonterski,  sve donacije isključivo idu veterinarske troškove, hranu i ostale potrebe karlovačkih skloništaraca u sigurnom boksu i na privremenom smještaju. Stoga je privremeni smještaj isključivo određen količinom donacija, odnosno sponzora.

Ponosni smo na naš siguran boks u skloništu gdje ovisno o veličini uvijek imamo 6-8 pasa preko roka koji zahvaljujući donacijama hranice mogu čekati udomitelja do 1,5 godinu duže od ostalih. Nažalost, ponekad su donacije nedostatne i za tih 6-8 ,ali zahvaljujući apelima i akcijama 60 + trudimo se pobrinuti se za te peseke do udomljenja. Pomoći možete i hranom za pse na smještaju nakon roka za eutanaziju, plahticama, dekicama, materijalom za bolji smještaj (OSB Ploče, daske, ograda), kao i lijekovima te antiparaziticima koji više ne trebaju vašem ljubimcu. Za sve info javite nam se na navedene mobitele ili mailove.

KristinaMobitel: 099/786 66 15e-mail:udomimekarlovac@gmail.com JasminkaMobitel: 098/63 54 63e-mail:  udomimekarlovac@gmail.com